Arrangementen

Iets te vieren?

Iets te vieren? Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij nemen de zorg voor je uit handen, zodat jij en je gezelschap volop van de dag kunnen genieten. Een hapje, een drankje, de muziek en een gastvrije sfeer op onze prachtige locatie. Wij denken graag met je mee! Ook houden wij rekening met dieetwensen en allergieën. Prijs op aanvraag.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Arrangementen

High Tea

Laat je verassen door onze hartige, zoete en warme lekkernijen tijdens een geheel verzorgde high tea. Onbeperkt genieten van diverse smaken thee en onze heerlijke gerechten die met passie zijn bereid. Speciaal om met elkaar te delen! Tevens houden wij rekening met dieetwensen en allergieën. Te reserveren vanaf 10 personen, prijs op aanvraag.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Arrangementen

Brunch

Ultiem genieten van een geheel verzorgde brunch met uitzicht op de plas en een hoop lekkers. Onze huisgemaakte lekkernijen met zowel warme als koude gerechten, zoet en hartig dus voor ieder wat wils! Onbeperkt genieten van elk gerecht dat gemaakt is met passie.

Ook houden wij rekening met dieetwensen en allergieën. Te reserveren vanaf 10 personen, prijs op aanvraag.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Arrangementen

Bruiloft

We voelen ons vereerd dat jullie overwegen om de mooiste dag van jullie leven bij ons te vieren. Onze locatie aan de plas is een unieke beleving en voor ieder gezelschap toegankelijk. Een uitgebreide lunch, een heerlijk diner, een gezellige borrel of heb je iets anders in gedachten? Laat het ons weten en we maken er samen een onvergetelijke dag van!

Neem contact op voor de mogelijkheden
Arrangementen

Zakelijke lunch

De ontspannende sfeer en de rustgevende omgeving bij Noosa zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten van een zakelijke lunch. Een simpele of een uitgebreide lunch? Alles is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Arrangementen

Family Brekkie

Iedere zaterdag en zondag hebben wij van 9:00 tot 11:30 Noosa’s Family Brekkie! Een compleet verzorgd ontbijt voor het hele gezin met o.a. kokosyoghurt met granola, wentelteefjes, bananenbrood en nog veel meer lekkers. Inclusief een glas verse jus d’orange en 1 kopje koffie of thee naar keuze. Ook is er de optie voor een champagne ontbijt (+ 8,50 p.p.) Het ontbijt is €14,75 per persoon, kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee en kinderen van 4 t/m 12 €9,50 per kind. Zijn er dieet wensen of allergieën? Dan horen wij die graag van te voren.

Neem contact op voor de mogelijkheden